На 10.10.2022 г. студентите от първи курс от специалностите „Мениджмънт на хотели и ресторанти“ и „Мениджмънт на туризма и свободното време“  посетиха обекти на  „Св. Св. Константин и Елена“ Холдинг АД в рамките на своята уводна учебна практика.

За пореден път ръководството на Холдинга предостави гостоприемно възможност на колежаните да се запознаят с хотелската база и добрите практики в обектите на холдинга. Студентите разгледаха  „Астор Гардън“ и новия „Аква Хаус хотел и СПА“, както и термалния комплекс „Aqua House Thermal&Beach”. Срещнаха се с част от ръководството на посетените обекти, както и с ръководител „Човешки ресурси“ и се запознаха с различните работни позиции и възможностите за кариерно развитие в холдинга. Бяха обсъдени възможности, как да се подобри организацията за набиране на студенти за летен стаж през туристическия сезон.

Ръководството на Колеж по туризъм – Варна сърдечно благодари на г-н Емре Кириш, г-жа Христина Иванова и г-жа Величка Танева за перфектно създадената организация, позитивизъм и гостоприемство! Това допълнително спомогна студентите да получат отлични впечатления от творческата и толерантна атмосфера, в която работят екипите.