Радваме се да Ви съобщим, че и през тази година плановете ни за растеж са големи.

В момента активно търсим нови попълнения с немски език за екипите ни във Варна, като предишен опит не е нужен. Нашите служители обслужват немскоговорящи клиенти на големи енергийни концерни по теми, свързани с договорите им за електоенергия и газ. Имаме проекти за обслужване по телефон, или чрез писмена кореспонденция – чат.

През Декември 2021 открихме своя нов офис и се стремим бързо да запълним свободните работните места с готини и свежи колеги. Той се намира на много комуникативно място в кв.“Левски“ и се разпростира на над 1000 кв.м.

Още през януари стартира и нов проект, който ще предлага професионално обслужване на клиенти на немския пазар за Ватенфал – един от най – големите доставчици на електроенергия на стария континент с повече от 100-годишна история.
Местата за следващата група през януари бързо се запълват.

Въпреки пандемията съумяхме да останем стабилни и продължаваме да давме сигурност на своите служители. Предлагаме атрактивна заплата, 24 почивни дни, работа на 4, 6 или 8 часа, кариерно развитие и още много допълнителни придобивки.
Кандидатури приемаме на jobs@regiocom.bg или директно през кариерната ни страница https://karriere.regiocom.com/bulgarien.

Всички интервюта се провеждат онлайн.